Genklang – KBH Kunst, 2023

Uddrag af Pressemeddelelse

GENKLANG

Kunstudstilling i Galleri kbh kunst med billedkunstner Linda Horn og keramiker Vivian Høi Nielsen.

Ny kunstudstilling fanger den stærke forbindelse mellem menneske og natur – Galleri kbh kunst præsenterer udstillingen “Genklang”.

Galleri kbh kunst inviterer, sammen med kunstnerne Linda Horn og Vivian Høi Nielsen, offentligheden til en enestående kunstudstilling, der udforsker den dybe forbindelse mellem mennesket og naturen. Udstillingen, med titlen “Genklang”, præsenterer kunstværker, der inviterer publikum til at reflektere over vores væren en del af naturen og vores evne til samtidig at iagttage og påvirke denne natur, der ligesom os er i konstant forandring og bevægelse.

“Genklang” er et dynamisk samarbejde mellem billedkunstner Linda Horn og keramiker Vivian Høi Nielsen. De to kunstneres kreative visioner har skabt en udstilling, der gør os opmærksomme på, at vi er en del af naturen, helt ned på fraktal-niveau. Gennem forskellige medier og teknikker formidler de, på hver deres måde, et budskab om vores eksistens og sameksistens.

Besøgende kan forvente at blive fordybet i et visuelt og følelsesmæssigt univers fyldt med malerier og grafik, der bevæger sig fra det helt jordiske til det transcenderende, og keramikskulpturer, der udforsker styrke og skrøbelighed, makro- og mikrouniverser, spiraler, hvirvler og strømninger. Alt er i forvandling og er foranderligt.

I Lindas billedkunstneriske arbejde, kommer stregen til udtryk både via kul men også i penselføringen i maleriet, hvor hun arbejder med stregens sanselighed, nærvær og rytme som en integreret del af udtrykket.

Vivian er optaget af at ‘fange’ en bevægelse i leret, som næsten naturstridigt fastholdes i den færdige skulptur. At ‘fryse’ bevægelsen et øjeblik, og forestille sig hvordan den igen bliver organisk og levende for at forandres – atter i bevægelse.

“Genklang” inviterer beskueren til at reflektere over vores rolle som deltagere i naturens symfoni.

Scroll to Top